Janssons Blogg

Janssons Blogg

Bloggen om ditt & datt

Matte med gul labrador av typen "jaktlabrador" lever sina liv på en fjälltopp ;) där trivs vi bland fjällbjörkar & myrar och alla fjälltoppar ..

Stadsbesök

NovemberPosted by Susanne Jansson Sat, November 24, 2012 19:40:22

Kirunabesök idag!
Prommis med 9 doggisar, lite träning, FIKA hemma hos Carina, shopping smiley
Tack Carina, Margareta & Hjördis för en jättetrevlig dag!
OCH Carina för supergott fika, äppelpaj med vaniljsås!!

  • Comments(0)//blogg.sussan.se/#post3

Sköna söndag!

NovemberPosted by Susanne Jansson Sun, November 18, 2012 14:33:00


  • Comments(0)//blogg.sussan.se/#post2

Mjelljokk

NovemberPosted by Susanne Jansson Sat, November 17, 2012 19:30:48

Först blev det en liten prommis, sen blev det korvgrillning med FIKA & sist träning. Från 11.00 - 14.30 så blev en riktig friluftsdag så här en vanlig lördag smiley det blev Axel & Lisa som fick träna, en liten "jaktstig" där det pangades och doggsen skickades ut på sök åt olika håll & kanter. Lattjolajbans sa dom & apporterade glatt smiley vi har ju kommit till tiden när vi inte ser solen, den minglar runt under horisonten på denna breddgrad nu fram till slutet av januari, så det är härligt att vara ute dom ljusa timmarna!! Tack Mämmi-family för en bra dag!

  • Comments(1)//blogg.sussan.se/#post1

Blogga blogga blogga

NovemberPosted by Susanne Jansson Sat, November 17, 2012 10:00:01

Good morning! nu ska vi BLOGGA smiley tjåååår säger ni kanske, det kommer ändå inte att bli så ofta, näää kanske inte, men det är inte mattens fel, det är facebookens fel *hehe* för där är vi också! vi är överallt, hela tiden smiley AMEN!

Idag står skogspromenad, lite träning & korvgrillining på schemat, nice! Hjördis & goldenbrudarna kommer från Kirunastaden med ved i bagaget, vi står för falukorven smiley så nu packar vi ryggan med kaffe, fika, varma kläder, dummies & annat & drar iväg till Mjelljokk! Hörs dåddå!

  • Comments(0)//blogg.sussan.se/#post0